Известие

Collapse
No announcement yet.

Сменям кораба

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сменям кораба

Колеги с голяма мъка, реших да сменя кораба с друг.
    Имам прекрасна оферта и реших да споделя с вас, ако има мераклии към алфата от подписа ще се радвам да се спазарим нещо разумно като пари.
    Колата е 98-ма 136 коня.
    За смяна на съединител е. На 250000 км е и съм първи собственик в БГ.
    Разбира се съм малко на зор пред вид офертата която имам за другата кола.
    Който каквото го интересува да пита.

Ако не е тайна, за какво ще я сменяш?

Comment

Друга раса. S класа...
      От човек и за без пари буквално...

Comment

Определено си заслужава . Успех!

Comment

Трябва да действам бързо и дет се вика ще приема първото разумно предложение.
          Подаръци не ми се правят защото знаем на какви жертви се подлагаме зарад тези лимозини...

Comment

Само да ти кажа че единия амортисьор на S класата е 2500 лв та да си правиш сметката.
            Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Те не нещата са въпрос на конкретна кола. Човекът е доверен и S-ката е мн читава. Разбира се и това не дава никакви гаранции, но така или иначе не съм се женил за тази няма да е и за другата. Тия неща до голяма степен са късмет.
              Само да не ме урочаса някой...
              ...със зли помисли.

Comment

човек не ти знам жизненият стандарт обаче еската ако ще и най опосканият модел с слаб мотор е друго измерение за подръжка и разходи и всичко,ако е с нивомати или е на сфери с хидравлика не ми се мисли,дори втора ръка части е олеле, w 140 харчи 30 литра бензин градско при ръчка на магистрала дава около 25,имам познат който 2 години стяга една пура докато и смогне,а имам друг познат с 600 сел дето е автомонтьор и неговият седи от 2 години не го кара не го е оправил,другото което е това е само шосейна кола за комфортно возене по магистрала нищо друго и може да те спаси от удар,зимата без нови гуми си трагичен,по наклон зимата се пързаля надолу заради тежината си,ако си забелязал зимата не можеш да видиш кьорава ес-класа и лимузина,като седнеш да я караш ще видиш че не е нещо особенно нито като интериор нито като дизайн,да здрави са яки са но ограничението в града е 80 на Царигадско и 130 на магистралата,

Comment

Не му охлаждайте ентусиазма на човека, като се развали еската, ще я смени и нея и готово.

Колега VIHHRONNY, сега погледнах снимките ти в албума...

Comment

Успех и дано да знаеш какво правиш ...
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Колега, не си дал снимки на колата си, нито си описал екстрите и. Знаем само че 166, дизел и е на 15 години Незнам какфо финансово предложение очакваш в тоя случай.
                      Дай малко повече инфо ако наистина си заинтересован да я продадеш!
                      sigpic
                      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

За мен колата е средство което за да ти служи вярно иска специално отношение.
                        Така е с всичко, но няма незаменими неща. Ако не е сега след време ще я сменя и така.
                        "Колега VIHHRONNY, сега погледнах снимките ти в албума... " - това е жена ми - само тя ми е завинаги...

Comment

Ей как се заигравате с нулите......амортисьор 200.00 лв.
                          http://store.emk-33.com/%D0%B0%D0%BC...&action=dmView
                          Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщение
                            Ей как се заигравате с нулите......амортисьор 200.00 лв.
                            http://store.emk-33.com/%D0%B0%D0%BC...&action=dmView
                            Изобщо не бъркам колега не подлежи на никакъв ремонт и е точно около 2500 лв единия.

Ето ти го втора ръка Airmatic 1400 лв.

http://www.mercedes-club-bg.com/foru...howtopic=45302
                            Last edited by Росен Желев; d.m.y г., 23:07.
                            Алфа 166 2.4 JTD

Comment

Който има желание ще му пратя снимки...
                              Колата е за смяна на съединител, отпред от ляво горен и долен носач, според мен и двата предни амортесьора са за смяна. Това е по техн. част. Боята е матирана от фини драскотини, има на 3 места натиснато мн леко колкото лев, двете брони са за боя.
                              Двигател без забележки, турбо от 150 к.с., интериор запазен - за пране.
                              При това описание не знам дали трябват снимки.

Comment

Working...
                              X